dinsdag 30 juni 2009

Optreden Broadway Erp (kermis)

Zoals jullie al weten, treedt El Cid 13 juli 2009 op, tijdens de kermis bij Broadway in Erp. De toegang is gratis en het begint om 21:00 uur.
Live it Out zit in het voorprogramma. In Mariaheide trad deze band ook op in het voorprogramma. We hopen weer heel veel bekenden te zien.
Tot dan.
Bij "Wat speelt El Cid o.a." in de linker kolom heb ik een YouTube-filmpje toegevoegd van de Spencer Davis Group - Keep on running. Leuk om te zien, die oude filmpjes.

dinsdag 9 juni 2009

www.oldiesbackonstage.nl



Een slideshow van foto's die ik van de website van "Oldies Back On Stage" heb gehaald.
Wil je de foto's in het groot zien kijk dan op:
www.oldiesbackonstage.nl

Slideshow Oldies Back On Stage 2009

Klik op de slideshow om te vergroten

www.kliknieuws.nl



OBOS: één grote reünie met leuke bands
VEGHEL - Oldies Back On Stage heeft een goede formulie, die ook dit jaar weer haar succes bewees. Mede-organisator Dirk Hoevenaars kijkt terug op een ‘supergeslaagde’ editie 2009.

“Mijn verhaal wordt bijna eentonig,” vertelt een enthousiaste Hoevenaars: “maar ook dit jaar is de avond eigenlijk perfect gelopen. De sfeer was super en het publiek was mooi verspreid over de zalen. Als je dan rondloopt, krijg je allerlei leuke reacties. Het was weer een grote reünie met leuke bands. Natuurlijk hoor je ook mensen, die sommige bands misschien wat minder vonden, maar dat hoort er ook bij. Daarom hadden we ook verschillende zalen voor ver-schillende smaken. Wie van wat steviger hield, kon bijvoorbeeld terecht bij El Cid, en voor de echte rock & roll-fans hadden we Renée & The Alligators.”
Het succesvolle evenement krijgt haar vervolg in 2011.
(Fotos: Margot van Kleef)

Brabants Dagblad


Een bericht in het Brabants Dagblad. Helaas geen foto van El Cid, maar wel een heel groot compliment!!!!!!!!!! Niet de Dizzy Man's Band, maar El Cid ging met de eer strijken.
Klik op de foto om te vergroten.

zondag 7 juni 2009

Oldies Back On Stage 6 juni 2009










Wat waren ze weer goed en wat was het gezellig!!!!!!!!!!!
Een geweldig optreden voor een volle zaal.
Hier een paar foto's. De YouTube-filmpjes komen zo gauw mogelijk.

Optreden El-Cid Jambon Musica Uden

Het optreden is van 16:00 tot 19:00 uur Adres: Lieve Vrouwenplein 13  5401 AS Uden Entree is gratis